Původní stránky o filmu noir kompletně v češtině

17. července 2013

Soutěž o dvoudenní akreditaci na NOIR FILM KOKOŘÍN

Pokud občas navštěvujete náš blog, případně jste jeho fanoušky na Facebooku, jistě už to víte. Ve dnech 21.-25. srpna se na hradě Kokořín a v jeho okolí uskuteční historicky první noirový festival v ČR. Protože nám na našich čtenářích záleží, domluvili jsme s pořadateli soutěž, díky níž může jeden z vás získat dvoudenní akreditaci na tuto unikátní akci (konkrétní dny, na které bude akreditace vypsána, si budete moci zvolit dle libosti). Rozhodli jsme se dokázat, že noir je fenomén bez pevně stanovených hranic, a tak zadání je možná trošku netradiční. Ale to by vás v žádném případě nemělo odradit - naopak!

Na email hain@25fps.cz do 31. července pošlete noirově naladěné haiku (zjednodušeně řečeno krátká báseň o třech verších a 17 slabikách; tradiční struktura je 5 - 7 - 5, více info zde). Tolik zadání, zbytek je na vás. 1. srpna z došlých odpovědí zvolíme tu podle nás nejzdařilejší a jejího autora či autorku zkontaktujeme s podrobnostmi o výhře. Hodně zdaru! 

Joan Crawford jako Mildred Pierce
UPDATE (1. srpna 2013): Vítězem soutěže se stává František Vondrák. K výhře gratulujeme a povedené haiku přikládáme pro potěšení ostatních.

Zapálím doutník
Jeho těžký dým vábí
Moji femme fatale

Žádné komentáře:

Okomentovat